Responsive menu

Homeopathie en sport

Menu

Wanneer u sport, regelmatig of eerder occasioneel, wordt u geconfronteerd met krampen, spierpijn en zelfs spiervermoeidheid.

Deze tips van dokter Marie-France Bordet kunnen u hierbij helpen.

Praat met uw apotheker of dokter, zij kunnen u homeopathische geneesmiddelen adviseren of voorschrijven die perfect afgestemd zijn op uw noden.

Homeopathie en sport

Homeopathische geneesmiddelen kunnen ingenomen worden bij krampen, spierpijn en spiervermoeidheid. En dit niet alleen bij het sporten, maar ook bij andere vormen van fysische inspanningen. Ze zijn eenvoudig in het gebruik, ongeacht de activiteit, en kunnen makkelijk worden meegenomen. Bovendien heeft u geen water nodig voor de inname van deze geneesmiddelen.

Werking op 3 niveaus

  • VOOR DE INSPANNING, om uw lichaam voor te bereiden op een – al dan niet zware – fysieke inspanning.
  • TIJDENS DE INSPANNING, om krampen te voorkomen en om onmiddellijke energietoevoer in de vorm van dextrose te bieden.
  • TIJDENS DE RECUPERATIE om spierpijn en -vermoeidheid sneller te laten verdwijnen.

EEN GOEDE VOORBEREIDING OM KRAMPEN EN SPIERPIJN TE VERMIJDEN

Sporten, vooral wanneer occasioneel beoefend zoals tijdens een vakantie, kan spiervermoeidheid, krampen en spierpijn veroorzaken. Wanneer u zich niet voorbereidt, is de kans nog groter dat u hiermee geconfronteerd wordt.

Warm de spieren daarom goed op, stretch voor en vooral na de inspanning. In combinatie met homeopathische geneesmiddelen kunt u topprestaties neerzetten!