Responsive menu

Een "cadre de vivre"

Menu

Ingang Carlistraat 5

Het bedrijf is ook een leefomgeving waarin we veel tijd doorbrengen. Werken aan de leefomgeving is het creëren van een unieke sfeer en omgeving, een plaats waar men zich goed voelt. Het doel van deze gastvrijheid is het creëren van een aangename “vibe” in de ontvangst- en gemeenschappelijke ruimtes, zowel voor het personeel als voor de bezoekers. Hierbij wordt altijd de voorkeur gegeven aan warmte, zowel in kleur als in de gekozen werken van kunstenaars en ontwerpers.

De kwaliteit van de ruimtes en de sfeer wordt beschouwd als de sleutel tot efficiëntie: het zijn dus geen accessoires, maar wel bespiegelingen van succes en prestatie op zich. Op deze manier vinden gezelligheid en gastvrijheid op een natuurlijke manier hun plaats binnen ons bedrijf.
 

Kunstenaars zetten hun kunst voor homeopathie


L'art dans l'entreprise


Voor meer informatie bezoek "OMEOART" HIER


Het Boiron beleid dat openstaat voor kunst, is gebaseerd op volgende overtuiging : onze persoonlijke en professionele toekomst hangt af van ons vermogen tot bedenken, innoveren, creëren. Door de aanwezigheid van kunst op de werkplek, worden we aangemoedigd om buiten het traditionele kader te treden en onszelf in vraag te stellen.

Elke werknemer is een acteur van deze aanpak tijdens tentoonstellingen van werken, ontmoetingen met artiesten en creatiever ateliers.

"Kunst is een vorm van speeltuin waar onze blik gebruiken om een verschil uit te drukken, om de verbaasde blik van anderen te aanvaarden voor dit verschil, om tot het diepst van onze persoonlijkheid te gaan."

Christian Boiron