candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Voedingssupplementen voor een energieke start

 

Ginseng is een natuurlijke energiebooster en heeft veel voordelen. De wortels ervan ondersteunen de fysieke en mentale prestaties door de energie en vitaliteit van het lichaam te helpen behouden. Ze helpen het gevoel van vermoeidheid te verminderen. Het Plantenextract Ginseng maakt deel uit van ons gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen.

 

Andere essentiële elementen voor een goede start: de vitaminen.

 

Vitamine D, bijvoorbeeld, is betrokken bij veel mechanismen van onze stofwisseling. Het is bekend om een belangrijke rol te spelen in de goede gezondheid van de botten, maar minder bekend voor de vitaliteit van het lichaam en de goede werking van het geheugen. Een ander voorbeeld is vitamine B9, dat je helpt in vorm te blijven, of vitamine B12, die ook bijdraagt tot de goede werking van het geheugen.

Een gebrek aan vitaminen kan leiden tot algemene vermoeidheid, en vermoeidheid kan zelf leiden tot stress en overbelasting. Stress is de bron van vele stoornissen, zoals slecht slapen of een overmatig verlies van mineralen zoals magnesium, dat zelf nuttig is om stress te beheersen.

Zie je op tegen het nieuwe schooljaar? Voel je je futloos? Last van stress? MagneFATIGUE helpt je om in vorm te blijven na je vakantie.

Kan je niet slapen door stress? Te veel dingen aan je hoofd? Ben je moe als je wakker wordt? MagneNIGHT zal je helpen voor een goede nachtrust.

 

Geniet van de laatste zomerdagen

 

Het is niet omdat je kinderen binnenkort terug naar school gaan dat je ‘vacation mood’ voorbij moet zijn. Profiteer van de laatste zonnige dagen om nieuwe energie op te doen met bijvoorbeeld een wandeling in de Ardennen, op het platteland. Geniet nog een laatste keer van de zon aan zee of langs een rivier. Maar neem wel Dapis Gel mee om de lichte jeuk veroorzaakt door muggenbeten snel te kalmeren.

 

Rust en kalmte in tijden van kortstondige stress

 

Zoals hierboven vermeld, ervaren ouders en kinderen vaak stress bij het nieuwe schooljaar. Om deze spanningen te verlichten, kan je tijd nemen voor jezelf, je partner en je kinderen. Een film, een etentje in een restaurant, een wandeling in de stad, een uitstapje naar het museum of het park: het belangrijkste is dat je samen met je gezin energie gevende activiteiten organiseert. Makkelijker gezegd dan gedaan, daarom kan het Plantenextract Passiebloem je helpen om rust en kalmte te vinden in tijden van kortstondige stress.

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok

Onze gezondheidtips