logo boiron

Volg ons avontuur met Evy Gruyaert !

De TV- en radiopresentatrice en coach van de 'Start2run' applicatie, 'Hardlopen met Evy' en 'Yoga met Evy' heeft ervoor...

De TV- en radiopresentatrice en coach van de 'Start2run' applicatie, 'Hardlopen met Evy' en 'Yoga met Evy' heeft ervoor gekozen om Boiron te vertrouwen om dagelijks voor haar gezondheid te zorgen.

Evy Gruyaert is altijd al een sportieve vrouw geweest en is sinds 2006 is ze ambassadrive voor het lopen met haar Start2Run-applicatie, die al meer dan anderhalf miljoen Belgen telt. In 2015 heeft haar andere sportpassie geleid tot een nieuw applicatie, Yoga ontmoet Evy, die haar liefde voor sport en gezondheid en haar verlangen om te delen met anderen bevestigt.

De passie van Evy heeft zich natuurlijk aangesloten bij onze eis om zonder schade te behandelen, om een samenwerking in het respect voor de mens en zijn gezondheid tot stand te brengen. Homeopathie is een integratieve geneeskunde waarin de mens centraal staat. Het is de keuze om zichzelf anders te behandelen, met respect en zonder risico.
Evy heeft onze producten al vertrouwd? Is dat zo?

Kijk eens naar ons artikel "Vanaf juni begint de pluk van onze Arnica!" waar Evy ging assisteren bij de jaarlijkse pluk van onze Arnica!

Vanaf juni begint de pluk van onze Arnica!