logo boiron
zon zee homeopathie

Zon, zee en homeopathie

Dagelijks leven
Tijd om te lezen: 5 min

Voor je op je vakantiebestemming aankomt… De verplaatsing! Als je, net zoals vele anderen, last hebt van reisziekte kan deze...

Voor je op je vakantiebestemming aankomt…

De verplaatsing! Als je, net zoals vele anderen, last hebt van reisziekte kan deze verplaatsing zwaar doorwegen. Homeopathische geneesmiddelen bieden de oplossing. Ze werken snel en doeltreffend, en bovendien zijn ze niet slaapverwekkend!

zee en homeopathie

De zon, altijd weer een beproeving voor je huid

Lichte brandwonden ten gevolge van een te lange of een te intense blootstelling aan de zon, schaafwonden door te spelen in het zand of het water,… Een homeopathisch geneesmiddel verzacht de pijn en versnelt de genezing. In de vorm van een zalf is het handig en eenvoudig in het gebruik, én bovendien geschikt voor de ganse familie.

Zon, zandkorrels en zeewater…

... kunnen aanleiding geven tot oogirritaties. Deze uiten zich in de vorm van jeuk, prikken en soms pijn. Een homeopathische oogdruppel verlicht in een “ogen”blik.

Indien verpakt als steriele unidosis, een unieke galenische vorm, zijn er geen bewaarmiddelen nodig. Het risico op bijwerkingen is zodoende onbestaand.

Vakantie is meestal hét moment om weer te gaan sporten. Voetballen, zwemmen, beach volley… maar ook blessures. Homeopathische geneesmiddelen zijn doeltreffend bij blauwe plekken, kneuzingen en spiervermoeidheid. Ze verlichten snel de pijn en versnellen de genezing van blauwe plekken. De gelvorm zorgt voor een doeltreffende en snelle opname door de huid. Bovendien is een gel uitermate makkelijk aan te brengen.

Gesuikerde tussendoortjes (fruit, taart, ijsjes…)

Gesuikerd voedsel trekt allerlei soorten insecten aan! Een lokaal aan te brengen homeopathisch geneesmiddel zorgt voor een verkoelend en verzachtend effect bij allerlei soorten insectenbeten.

Ontdek onze producten