logo boiron
  • Ginkgo - geheugen -mémoire

Ginkgo - Geheugen

Ondersteunt het geheugen en de concentratie
Draagt bij tot goede hersenprestaties

vegetarisch

16,75 €Publieksprijs voor een flesje van 60ml

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen.

  • Geconcentreerde actieve bestanddelen: De Plantenextracten van Boiron worden verkregen uit planten die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
  • Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
  • Een keuze die de gezondheid respecteert: De Plantenextracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.

Voedingssupplement op basis van planten. Verkrijgbaar in de apotheek. Vraag raad aan uw apotheker.

NUT/PL 2663/12

Lees meer informatie hieronder over het Plantenextract Ginkgo.

Ontdek ons gamma plantenextracten, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

Ingrédients purs et 100% naturels
Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten

Kartonnen doosje uit duurzaam bosbeheer, recycleerbaar glazen flesje
Kartonnen doosje uit duurzaam bosbeheer, recycleerbaar glazen flesje

90 ans d’expertise, sélection rigoureuse des plantes
90 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten

77% de nos plantes sont d’origine européenne
77% van onze planten zijn van Europese oorsprong

Ginkgo

Een beetje plantkunde: Ginkgo

Ginkgo behoort tot de familie van de Ginkgoaceae. Deze boom kan tot 40 meter hoog worden. Het blad is het deel dat hoofdzakelijk in voedingssupplementen wordt gebruikt. Het is heilig in het Oosten en wordt al sinds de oudheid in de Chinese geneeskunde gebruikt.

Het Boiron plantenextract

Het extract van de bladeren van Ginkgo Boiron wordt bereid van bomen die in Frankrijk groeien en waarvan de bladeren in de zomer vers worden geoogst. Ginkgo-bladeren staan bekend om hun antioxiderende en vaatbeschermende eigenschappen en worden gebruikt om de cerebrale microcirculatie te verbeteren. Zij ondersteunen het geheugen en de concentratie en dragen bij tot goede hersenprestaties. Ginkgo is het onderwerp geweest van veel wetenschappelijk onderzoek. De gunstige effecten zijn het resultaat van de werking van verschillende bestanddelen, waaronder flavonoïden, die bekend staan om hun antioxiderende eigenschappen.

Hoe gebruik je ons Ginkgo geheugen plantenextract?

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 670 mg Ginkgo-extract.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

Samenstelling:

Boiron Ginkgo ingrediënten
Hydroalcoholisch extract van Ginkgobladeren (alcohol, water, Ginkgo biloba L.)