logo boiron
  • Ginseng Tonus Boiron

Ginseng - Tonus

Ondersteunt de fysieke en mentale prestaties

vegetarisch

16,75 €Publieksprijs voor een flesje van 60ml

Een gamma voedingssupplementen met 100% natuurlijke bestanddelen.

  • Geconcentreerde actieve bestanddelen: De Plantenextracten van Boiron worden verkregen uit planten die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
  • Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
  • Een keuze die de gezondheid respecteert: De Plantenextracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.

Voedingssupplement op basis van planten. Verkrijgbaar in de apotheek. Vraag raad aan uw apotheker.

NUT/PL 2663/19

Lees meer informatie hieronder over het Plantenextract Ginseng.

Ontdek ons gamma plantenextracten, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten
Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten

Kartonnen doosje uit duurzaam bosbeheer, recycleerbaar glazen flesje
Kartonnen doosje uit duurzaam bosbeheer, recycleerbaar glazen flesje

90 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten
90 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten

77% van onze planten zijn van Europese oorsprong
77% van onze planten zijn van Europese oorsprong

plantenextract - ginseng tonus

Een beetje plantkunde: ginseng

Ginseng, oorspronkelijk afkomstig uit de wilde bossen van Korea en Noordoost-China, is een kruidachtige overblijvende plant van de Araliaceae-familie die in wilde bossen voorkomt. De teelt ervan vergt vele jaren van goede zorg, zodat de wortelstok tot volle wasdom/rijpheid komt en al zijn deugden ontwikkelt.

Het Boiron plantenextract

Boiron ginsengwortelextract wordt bereid uit ginseng die in de herfst in China wordt geoogst. Panax ginseng wortels ondersteunen de fysieke en mentale prestaties. Ginsengwortels helpen energie en vitaliteit te behouden, en kunnen gevoelens van vermoeidheid verminderen. De Ginsengwortel is het onderwerp geweest van veel onderzoek. Ginsenosiden zijn de belangrijkste bestanddelen van de wortels. Ze staan bekend om hun stimulerende eigenschappen die het aanpassingsvermogen van het lichaam helpen verbeteren.

Hoe gebruik je ons plantenextract ginseng tonus?

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 690 mg ginsengextract.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling.

Samenstelling:

Boiron Ginseng Tonus ingrediënten
Hydroalcoholisch extract van ginsengwortels (alcohol, water, Panax ginseng C.A. Meyer)