logo boiron
  • Piloselle - Muizenoor - Drainage | Boiron

Muizenoor - Drainage

Ondersteunt de eliminatiefuncties van het lichaam

vegetarisch

16,75 €Publieksprijs voor een flesje van 60ml

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen.

  • Geconcentreerde actieve bestanddelen: De Plantenextracten van Boiron worden verkregen uit planten die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
  • Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
  • Een keuze die de gezondheid respecteert: De Plantenextracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.

Voedingssupplement op basis van planten. Verkrijgbaar in je buurtapotheek. Vraag raad aan je apotheker.

NUT/PL 2663/8

Lees meer informatie hieronder over het Plantenextract Muizenoor - Drainage.

Ontdek ons gamma plantenextracten, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten
Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten

Kartonnen doosje uit duurzaam bosbeheer, recycleerbaar glazen flesje
Kartonnen doosje uit duurzaam bosbeheer, recycleerbaar glazen flesje

90 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten
90 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten

77% van onze planten zijn van Europese oorsprong
77% van onze planten zijn van Europese oorsprong

Drainage - Piloselle - Muizenoor | Boiron

Een beetje plantkunde: muizenoor

Deze kleine kruidachtige vaste plant van de Asteraceae-familie groeit in Europa en West-Azië, tot op 3000 meter hoogte. Hij gedijt op droge plaatsen, op kalkhoudende of kiezelhoudende, dorre en arme bodems zoals rotstuinen, open plekken of braakland.

Het Boiron plantenextract

Het Plantenextract van Muizenoor Boiron wordt bereid uit verse planten die tijdens de zomer in Frankrijk worden geoogst. Dankzij zijn diuretische eigenschappen staat Muizenoor erom bekend de eliminatiefuncties van het lichaam te ondersteunen. Het bevat flavonoïden en fenolzuren, waarvan bekend is dat ze de renale eliminatie van water en minerale zouten in de weefsels bevorderen.

Hoe gebruik je ons plantenextract muizenoor - drainage?

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 670 mg Pilosella-extract.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Samenstelling:

Piloselle - Muizenoor ingrédients Pilosella Boiron
Hydroalcoholisch extract van de gehele bloeiende plant van Pilosella (alcohol, water, Hieracium pilosella L.)