logo boiron
  • Boiron Calendula Goudsbloem

Goudsbloem

Plantenextract van Calendula

vegetarisch

16,75 €Publieksprijs voor een flesje van 60ml

Een gamma voedingssupplementen met 100% natuurlijke bestanddelen.

  • Geconcentreerde actieve bestanddelen: De Plantenextracten van Boiron worden verkregen uit planten die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
  • Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
  • Een keuze die de gezondheid respecteert: De Plantenextracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.

Voedingssupplement op basis van planten. Verkrijgbaar in de apotheek. Vraag raad aan uw apotheker.

NUT/PL 2663/9

Lees meer informatie hieronder over het Plantenextract Goudsbloem.

Ontdek ons gamma plantenextracten, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten
Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten

Kartonnen doosje uit duurzaam bosbeheer, recycleerbaar glazen flesje
Kartonnen doosje uit duurzaam bosbeheer, recycleerbaar glazen flesje

90 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten
90 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten

77% van onze planten zijn van Europese oorsprong
77% van onze planten zijn van Europese oorsprong

Plantenextract - Calendula

Een beetje plantkunde: Calendula

Calendula, beter bekend onder de algemene naam "goudsbloem", van het Latijnse "solsequier" dat "die de zon volgt" betekent, is een plant die behoort tot de Asteraceae-familie. Hij heeft een langwerpige, donzige stengel, eindigend in een zeer heldere, oranjegele bloem, die aan een kleine zon doet denken. Hij bloeit van het voorjaar tot de eerste vorst.

Het Boiron plantenextract

Het Plantenextract Goudsbloem van Boiron wordt bereid uit verse bloemen, geplukt in Frankrijk in de late zomer of vroege herfst. Calendula bloemen zijn rijk aan flavonoïden en carotenen.

Hoe gebruik je ons plantenextract goudsbloem?

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met de
doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 345 mg Goudsbloem-extract.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Een voedingssupplementmag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen. Niet gebruiken bij leverproblemen.

Samenstelling:

Boiron Calendula plantenextract ingrediënten
Hydroalcoholisch extract van de bovengrondse delen met bloeiwijzen van Goudsbloem (alcohol, water, Calendula officinalis L.)