candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Plantenextracten Propolis - Product van de Bijenkorf

Propolis - Product van de bijenkorf

Een gamma voedingssupplementen met 100% natuurlijke bestanddelen.

  • Geconcentreerde actieve bestanddelen: het Propolis extract van Boiron worden verkregen uit de hars van bijenkorven die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
  • Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
  • Een keuze die de gezondheid respecteert: De extracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.

Compl├ęment alimentaire ├á base de propolis. Disponible en pharmacie. Demandez conseil ├á votre pharmacien.┬á

NUT 2663/13

Lees meer informatie hieronder over het Plantenextract Propolis.

14,90 ÔéČ

Publieksprijs voor een flesje van 60ml

extrait de propolis

Een beetje geschiedenis: Propolis

Het gebruik van propolis gaat meer dan 2000 jaar terug. Het woord "propolis" is afgeleid van het Griekse voor "verdediging" voor "pro" en "stad of gemeenschap" voor "polis", of met andere woorden de bijenkorf. Deze naam verwijst naar zijn beschermende rol in de korf. Propolis, dat door bijen wordt verzameld, is een harsachtige substantie die de bijenkorf beschermt tegen microben en zorgt voor de waterdichtheid en stevigheid ervan.

Het Boiron extract

Het Propolisextract van Boiron wordt bereid uit┬áEuropese Propolis┬áen is dus lokaal in vergelijking met groene Propolis die over het algemeen uit Brazili├ź komt. Deze hars is rijk aan verbindingen van de flavono├»denfamilie (een familie van polyfenolen).

Hoe gebruikt u ons Propolisextract?

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60ml fles met druppelvrije schenktuit. Neem 1 tot 3 keer per dag 20 druppels in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 1,8 ml Propolisextract.

Samenstelling: Hydroalcoholisch extract van propolis (alcohol, propolis, water). Alcohol 90%.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties:┬áEen voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderenhouden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken bij overgevoeligheid aan ├ę├ęn van de componenten.

Ontdek de extracten van Boiron, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

natural

Zuivere en 100% natuurlijke ingredi├źnten

Eco-Friendly

80% gerecycleerd kartonnen doosje, recycleerbaar glazen flesje

Quality

80 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten

Local

Ons Propolisextract is van Europese oorsprong

pin

Verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek!

Koop het Plantenextract Propolis®

soortgelijke producten

ONZE GEZONDHEIDSTIPS