logo boiron
  • Propolis - Product van de Bijenkorf | Boiron Nr.1 in de homeopathie

Propolis - Product van de Bijenkorf

Propolisextract

16,75 €Publieksprijs voor een flesje van 60ml

Een apotheek vinden

Een gamma voedingssupplementen met 100% natuurlijke bestanddelen.

  • Geconcentreerde actieve bestanddelen: Het Propolis extract van Boiron worden verkregen uit de hars van bijenkorven die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
  • Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
  • Een keuze die de gezondheid respecteert: De extracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.

Voedingssupplement op basis van planten. Verkrijgbaar in je buurtapotheek. Vraag raad aan je apotheker.

NUT 2663/13

Lees meer informatie hieronder over het Plantenextract Propolis.

Ontdek ons gamma voedingssupplementen, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten
Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten

80% gerecycleerd kartonnen doosje, recycleerbaar glazen flesje
80% gerecycleerd kartonnen doosje, recycleerbaar glazen flesje

Ons Propolisextract is van Europese oorsprong
Ons Propolisextract is van Europese oorsprong

Propolis - Product van de Bijenkorf | Boiron Nr.1 in de homeopathie

Een beetje geschiedenis: propolis

Het gebruik van propolis gaat meer dan 2000 jaar terug. Het woord "propolis" is afgeleid van het Grieks voor "verdediging" voor "pro" en "stad of gemeenschap" voor "polis", of met andere woorden de bijenkorf. Deze naam verwijst naar zijn beschermende rol in de korf. Propolis, dat door bijen wordt verzameld, is een harsachtige substantie die de bijenkorf beschermt tegen microben en zorgt voor de waterdichtheid en stevigheid ervan.

Het Boiron extract

Het Propolisextract van Boiron wordt bereid uit Europese Propolis en is dus lokaal in vergelijking met groene Propolis die over het algemeen uit Brazilië komt. Deze hars is rijk aan verbindingen van de flavonoïdenfamilie (een familie van polyfenolen).

Hoe gebruikt u ons propolisextract?

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60ml fles met druppelvrije schenktuit. Neem 1 tot 3 keer per dag 20 druppels in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 1,8 ml Propolisextract.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderenhouden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken bij overgevoeligheid aan één van de componenten.

Samenstelling:

Propolis formule
Hydroalcoholisch extract van propolis (alcohol, propolis, water)