candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Plantenextracten Passiebloem - Kortstondige Stress

Passiebloem - Kortstondige Stress

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen.

  • Geconcentreerde actieve bestanddelen: de Plantenextracten van Boiron worden verkregen uit planten die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
  • Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
  • Een keuze die de gezondheid respecteert: De Plantenextracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.

Voedingssupplement op basis van planten. Verkrijgbaar in de apotheek. Vraag raad aan uw apotheker.

NUT 2663/15

Lees meer informatie hieronder over het Plantenextract Passiebloem.

14,90 ÔéČ

Publieksprijs voor een flesje van 60ml

extrait de plantes - passiflore - stress passager

Een beetje plantkunde: Passiebloem

Deze overblijvende klimplant behoort tot de Passifloraceae-familie. Inheems in het zuidoosten van de Verenigde Staten en Zuid-Amerika, gedijt hij in gematigde, tropische en subtropische klimaten.

Het Boiron plantenextract

Het Plantenextract van de bovengrondse delen van de passiebloem Boiron wordt bereid uit verse bloeiende planten die in de zomer in Frankrijk worden geplukt. De bovengrondse delen van Passiebloem helpen om de rust en kalmte te herwinnen in tijden van kortstondige stress. De bovengrondse delen bevatten flavonoïden en alkaloïden die de plant rustgevende en kalmerende eigenschappen geven.

Hoe gebruik je ons Plantenextract Passiebloem - Kortstondige Stress?

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 670mg Passiebloem-extract.

Samenstelling: Hydroalcoholisch extract van de bovengrondse delen van de passiebloem (alcohol, water, Passiflora incarnata L.). Alcohol 65%.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Ontdek ons gamma plantenextracten van Boiron, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

natural

Zuivere en 100% natuurlijke ingredi├źnten

Eco-Friendly

80% gerecycleerd kartonnen doosje, recycleerbaar glazen flesje

Local

80 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten

Local

77% van onze planten zijn van Europese oorsprong

pin

Verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek!

Koop het Plantenextract Passiebloem®

ONZE GEZONDHEIDSTIPS