logo boiron
  • Plantenextract Eschscholtzia - Slaap

Goudpapaver - Slaap

Draagt bij tot het behouden van de kwaliteit van de fysiologische slaap

vegetarisch

16,75 €Publieksprijs voor een flesje van 60ml

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen.

  • Geconcentreerde actieve bestanddelen: De Plantenextracten van Boiron worden verkregen uit planten die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
  • Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
  • Een keuze die de gezondheid respecteert: De Plantenextracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.

Voedingssupplement op basis van planten. Verkrijgbaar in je buurtapotheek. Vraag raad aan je apotheker.

NUT/PL 2663/8

Lees meer informatie hieronder over het Plantenextract Goudpaver.

Ontdek ons gamma plantenextracten, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

Ingrédients purs et 100% naturels
Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten

Kartonnen doosje uit duurzaam bosbeheer, recycleerbaar glazen flesje
Kartonnen doosje uit duurzaam bosbeheer, recycleerbaar glazen flesje

90 ans d’expertise, sélection rigoureuse des plantes
90 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten

77% de nos plantes sont d’origine européenne
77% van onze planten zijn van Europese oorsprong

Plantenextract Eschscholtzia - Slaap -Goudpapaver

Een beetje plantkunde: Goudpapaver

De goudpapaver (Eschscholtzia Californica) ofwel Californische gele klaproos komt oorspronkelijk uit Californië en het zuidwesten van de Verenigde Staten en is een kruidachtige plant uit de Papaveraceae-familie. Deze veldbloem groeit op droge, dorre en zandige bodems. Hij werd in de 19e eeuw in Europa geïntroduceerd en behoort tot dezelfde familie als de klaprozen.

Het Boiron plantenextract

Het extract van de bovengrondse delen van de goudpapaver Boiron wordt gemaakt van verse planten die in de zomer in Frankrijk wordt geplukt. Ze bevatten alkaloïden, waaronder californidine, waarvan bekend is dat ze kalmerende eigenschappen hebben. Ze dragen bij tot het behouden van de kwaliteit van de fysiologische slaap.

Hoe gebruik je ons plantenextract Goudpapaver - slaap?

Oraal gebruik. Voor volwassenen en adolescenten vanaf 16 jaar. 60 ml fles met duppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 5 ml voor het slapengaan met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 470 mg bovengrondse delen van Goudpapaver.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Een voedingssuplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Samenstelling:

Boiron Eschscholtzia ingrediënten
Hydroalcoholisch Goudpapaverextract (water, alcohol, Eschscholtzia californica Cham.)