candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Actheane - onze homeopathische geneesmiddelen specialiteiten - Bouffées de chaleur - Perturbation du cycle menstruel - Muqueuses sèches

Actheane®

Opvliegers? Prikkelbaarheid? Verstoring van de menstruatiecyclus? Slaapproblemen? Droge slijmvliezen?

Wat als we de symptomen van de menopauze kunnen verlichten met Actheane®!

Actheane®, Boiron's oplossing tegen de symptomen van de menopauze. Actheane® is een homeopathisch geneesmiddel dat traditioneel wordt gebruikt bij opvliegers en functionele menopauzale klachten.

Actheane® is een homeopathisch geneesmiddel, verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek zonder medisch voorschrift. De diagnose van menopauze moet door een arts worden bevestigd. Een regelmatige opvolging is aangeraden, ook bij een positief antwoord op de behandeling.

Lees meer informatie over Actheane® hieronder.

16,20

Publieksprijs voor 120 tabletten.

Actheane®, de homeopathische oplossing tegen de symptomen van de menopauze.

Het homeopathische geneesmiddel Actheane® kan helpen om de menopauze beter te doorstaan vanaf de eerste symptomen en wanneer de menopauze reeds geïnstalleerd is. Actheane® veroorzaakt geen slaperigheid en heeft geen gekende contra-indicaties. De dosering is aanpasbaar aan het ritme en de intensiteit van de symptomen.

Wist je dat...

het mogelijk was om een beter leven te hebben tijdens de menopauze?

Een gezonde levensstijl is op elke leeftijd essentieel, maar wordt nog belangrijker tijdens de menopauze. Een aangepast en envenwichtig dieet beperkt mogelijke botdemineralisatie en afname van de spiermassa. In combinatie met regelmatige lichaamsbeweging, voorkomt het ook een gewichtstoename die in deze periode algemeen wordt waargenomen.

Om je botkapitaal te behouden:                                     

 • Vul je Calcium bij. Kies een gezond, evenwichtig dieet dat rijk is aan calcium. Voldoende calcium inname bouwt spiermassa op door zich aan botten te hechten. Calcium komt voor in melk, kokos- en sojamelk, yoghurt, kazen, witte kazen en in calciumrijke planten (fruit en gedroogd fruit, groenten, peulvruchten, aromatische kruiden, tofu, sesamzaadjes en chiazaadjes ...). Drink tijdens en tussen de maaltijden mineraalwater rijk aan calcium.
   
 • Verbeter jouw vitamine D-inname. Een calcium- en vitamine D-inname helpt bij het opbouwen van botmassa: consumeer voedingsmiddelen die vitamine D bevatten (vette vis, eigeel, boter, enz.). Geniet van de zon! Op voorwaarde dat je een zonnecrème gebruikt, verhoogt het lichaam de productie van vitamine D onder invloed van de zonnestralen.
   
 • Verbeter je eiwitinname. Eet naast calcium, voor een goede botstructuur, ook eiwitten. Dierlijke eiwitten zijn te vinden in vlees, vis, eieren en plantaardige eiwitten zijn te vinden in peulvruchten (sojabonen, linzen, flageolet, kikkererwten, spliterwten ...) en granen (quinoa, gerst, tarwe, haver, rogge …).

Om gewichtstoename en afname van spiermassa te voorkomen:

 • Zorg voor een goed voedselevenwicht door groenten en fruit te eten: minimaal 5 per dag; zuivelproducten; koolhydraten of brood, afhankelijk van je eetlust, vlees, vis, eieren.
   
 • Beperk bepaalde innames. Vermijd te veel vet, zoete producten, zout, vleeswaren en rood vlees. Pas op met bereide (industriële) en gestoofde gerechten in saus want deze zijn vaak rijk zijn suikers, vetten en zout. Beperk je alcoholgebruik. Wees voorzichtig met tussendoortjes buiten de maaltijden.
   
 • Blijf actief. Beweeg evenveel als 30 minuten stevig wandelen: maak korte uitstapjes in plaats van je met het openbaar vervoer te verplaatsen. Wandel tijdens je vrije tijd, neem de trap in plaats van de roltrap of de lift.
icons / telechargerBIJSLUITER ACTHEANE NL.pdf
Actheane - onze homeopathische geneesmiddelen specialiteiten - Bouffées de chaleur - Perturbation du cycle menstruel - Muqueuses sèches

Actheane®, Boiron's oplossing tegen de symptomen van de menopauze:

Bouffées de chaleur

Opvliegers

Irritabilité

Prikkelbaarheid / Verstoring van de menstruatiecyclus

Troubles du sommeil

Slaapproblemen

Actheane - onze homeopathische geneesmiddelen specialiteiten - Bouffées de chaleur - Perturbation du cycle menstruel - Muqueuses sèches

Hoe gebruik je Actheane®?

1 tablet twee tot vier keer per dag innemen, in functie van de intensiteit van de symptomen. Laat de tablet smelten onder de tong.

Verminder het aantal innames naargelang verbetering en stop de innames wanneer de symptomen verdwenen zijn. Raadpleeg uw arts wanneer verbetering uitblijft.

De duurtijd van een behandeling is drie maanden en hernieuwbaar.

Voordelen

 • Geen gekende bijwerkingen
 • Gemakkelijk in te nemen
 • 1 doos = behandeling van 1 maand
pin

Verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek!

Koop Actheane®

soortgelijke producten

onze gezondheidtips

Homeopathisch geneesmiddel. Vraag raad aan je apotheker. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter.