candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

We zijn ervan overtuigd dat welzijn voor prestaties zorgt. Deze sociale filosofie leidt ons op geheel natuurlijk wijze naar één doel: gunstige voorwaarden en een vriendelijke omgeving creëren zodat elke medewerker kan openbloeien.

Het sociale engagement staat centraal in het Boiron project

 

Vanaf het begin was Christian Boiron ervan overtuigd dat het mogelijk was om een bedrijf anders te leiden: afstappen van de traditionele tegenstelling tussen management en medewerkers en iedereen rond een verenigend project samenbrengen.

 

Christian Boironmask

Ontwikkeling ten dienste van prestaties

Christian Boiron is er altijd van overtuigd geweest dat het mogelijk was om het bedrijf anders te leiden en te beleven. Sinds 1974 bracht hij een baanbrekend concept van management aan, gebaseerd op de overtuiging dat het sociale en het economische twee dimensies zijn die niet van elkaar gescheiden of naar waarde gerangschikt moeten worden, maar dat ze net samenwerken. 
 

Sociaal, want om vooruit te komen heeft het bedrijf de bijdrage nodig van elke medewerker, hun knowhow, hun vaardigheden en hun motivatie.
En alleen door zich te kunnen ontplooien in het bedrijf kan hij of zij het beste van zichzelf geven. 

Economisch, omdat de prestaties van het bedrijf het mogelijk maken een blijvende financieringsbron te reserveren voor sociale innovaties die de werknemers ten goede komen. 
Het sociale aspect is nauw verbonden met de prestaties van het bedrijf. Die prestaties evolueren alleen als de medewerkers zich kunnen ontplooien. Vandaag de dag blijft deze aanpak het hele bedrijf dagelijks inspireren. 

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok