candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Beter leven met kanker...

Welke mogelijkheden bestaan er?

 

Tijdens zijn behandeling kan een kankerpatiënt worden geconfronteerd met ongewenste bijwerkingen.

Iedereen reageert anders. Er zijn echter altijd manieren om de bijwerkingen draaglijk te maken en de levenskwaliteit zo normaal mogelijk te houden, ongeacht de situatie.
Deze oplossingen van ondersteunende zorg* in het algemeen en het belang en nut van homeopathische geneesmiddelen staan beschreven in dit boekje dat de lezer uitnodigt om te:

 

- Begrijpen

 

De redenen of manifestaties van bepaalde symptomen of bijwerkingen begrijpen.

 

 

- Ontdekken

 

Oplossingen ontdekken om de bijwerkingen van de behandelingen en de ziekte beter te kunnen verdragen en de levenskwaliteit van de patiënt te verbeteren.

 

 

- Handelen

 

Door advies in te winnen bij de zorgverleners die de patiënt omringen.

Homeopathie kan kanker niet genezen, maar is een waardevol hulpmiddel. Zoals andere vormen van ondersteunende zorgmethoden kan het de algemene toestand van de patiënt en zijn reactie op bepaalde bijwerkingen van de behandeling of ziekte in elk stadium helpen te verbeteren.
Naast de oncoloog kunnen dus ook de homeopathische arts en apotheker de patiënt begeleiden tijdens zijn behandeling.

 

Dit boekje kwam tot stand in samenwerking met prof. Ivan KRAKOWSKI, medisch oncoloog en voorzitter van AFSOS**, met specialisten in de homeopathie en met patiënten.

 

oncologie

 

 

 

* ondersteunende zorg in de oncologie: “alle zorg en ondersteuning die mensen met een ernstige ziekte nodig hebben tijdens hun specifieke behandeling en zolang de ziekte duurt” ** Association Francophone des Soins Oncologiques de Support

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok

Lees ook