candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Osmobiome Flora Adult

Osmobiome Flora Adult - Darmflora

Wat als je darmflora de sleutel was tot je welzijn ?

Het darmmicrobioom bestaat uit meer dan 100.000 miljard micro-organismen zoals bacteriën, parasieten, niet-pathogene schimmels. Vandaag wordt de rol ervan in het spijsverteringsstelsel en het immuunsysteem erkend. Een evenwichtig darmmicrobioom is dus van belang voor een goede gezondheid. Dit evenwicht kan worden aangetast door tal van factoren: virale of bacteriële infecties, medicamenteuze behandelingen (antibiotica, …), levensstijl (geen evenwichtige voeding, stress, …).

Ontdek de oplossing van Boiron: voedingssupplementen op basis van bacteriestammen

Voedingssupplement, verkrijgbaar in de apotheek. Vraag raad aan je apotheker.

Lees meer informatie over Osmobiome Flora Adult hieronder.

14 €

12 zakjes van 1,6g

pin

Vind de dichtstbijzijnde apotheek!

Koop Osmobiome Flora Adult

Het Osmobiome Flora gamma, gebaseerd op bacteriestammen:

Gepatenteerde technologie van micro-inkapseling

Associatie van 2 stammen geselecteerd voor hun complementaire werking

Geformuleerd en gepatenteerd zonder allergenen

2 formules aangepast aan het hele gezin, vanaf 3 jaar

Osmobiome Flora Adult is een voedingssupplement op basis van bacteriële stammen.

De ontwikkelde formule bevat twee bacteriële stammen, die zorgvuldig werden geselecteerd en gedocumenteerd: Bifidobacterium animalis subsp. lactis BS01 (LMG P-21384) 2 miljard per zakje, Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537) 1 miljard per zakje. De stammen zijn individueel micro-ingekapseld* volgens een gepatenteerd technologisch procédé, dat bescherming biedt tegen maagzuur en een resistentie geeft die hoger ligt dan bij niet-micro-ingekapselde stammen. Zo bereiken ze in grotere aantallen levend de darmen.

Osmobiome Flora Adult bevat geen allergenen (technologie gepatenteerd door Probiotical S.p.A.). Deze is in het bijzonder gepatenteerd zonder allergenen volgens het patent Probiotical SpA, dit wilt zeggen vrij van alle allergenen opgesomd door het reglement EU 1169/2011 en hun derivaten: granen die gluten bevatten, namelijk: tarwe (waaronder spelt en Khorasantarwe), rogge, gerst, haver en hun hybride soorten, schaaldieren, eieren, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 ml/l uitgedrukt als SO2 totaal, lupine, weekdieren.

Osmobiome - Microbiote
Osmobiome Flora Adult - Microingekapseld

Een gepatenteerde micro-inkapselingstechnologie voor het behoud van microbiotische stammen

 

Om te voorkomen dat de microbiotische stammen in contact met het maagzuur worden afgebroken, is een micro-encapsulatietechnologie ontwikkeld. Het bestaat erin de stammen te bedekken met een dun lipidenlaagje zodat ze bestand zijn tegen het vocht en de sappen die in de maag aanwezig zijn. Hierdoor kunnen meer levensvatbare microbiotische stammen de darm bereiken.

 

Andere producten

Onze artikels