candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Reisapotheek: wat neem je mee?

Waarschijnlijk ga je binnenkort met vakantie. Denk er aan om enkele homeopathische geneesmiddelen mee te nemen. Deze zijn praktisch en handig, en komen van pas om de meest voorkomende kwaaltjes te vermijden of te verzorgen:

 

Reisziekte – Huidirritaties – Oogirritaties – Kneuzingen en blauwe plekken – Insectenbeten

 

Zon, zee en homeopathie

 

Voor je aankomt…

 

De verplaatsing

Als je, net zoals vele anderen, last heeft van reisziekte kan deze verplaatsing zwaar doorwegen. Homeopathische geneesmiddelen bieden de oplossing. Ze werken snel en doeltreffend, en bovendien zijn ze niet slaapverwekkend.

 

De zon, altijd weer een beproeving voor uw huid.

 

Lichte brandwonden ten gevolge van een te lange of een te intense blootstelling aan de zon, schaafwonden door te spelen in het zand of het water,… Een homeopathisch geneesmiddel verzacht de pijn en versnelt de genezing. In de vorm van een zalf is het handig en eenvoudig in het gebruik, én bovendien geschikt voor de ganse familie.
 

Zon, zandkorrels en zeewater…

 

... kunnen aanleiding geven tot oogirritaties. Deze uiten zich in de vorm van jeuk, prikken en soms pijn. Een homeopathische oogdruppel verlicht in een “ogen”blik.

Indien verpakt als steriele unidosis, een unieke galenische vorm, zijn er geen bewaarmiddelen nodig. Het risico op bijwerkingen is zodoende onbestaand.

 

Vakantie is meestal hét moment om weer te gaan sporten.

 

Voetballen, zwemmen, beach volley… maar ook blessures. Homeopathische geneesmiddelen zijn doeltreffend bij blauwe plekken, kneuzingen en spiervermoeidheid. Ze verlichten snel de pijn en versnellen de genezing van blauwe plekken. De gelvorm zorgt voor een doeltreffende en snelle opname door de huid. Bovendien is een gel uitermate makkelijk aan te brengen.
 

Gesuikerde tussendoortjes (fruit, taart, ijsjes…).

 

Gesuikerd voedsel trekt allerlei soorten insecten aan! Een lokaal aan te brengen homeopathisch geneesmiddel zorgt voor een verkoelend en verzachtend effect bij allerlei soorten insectenbeten.

Dagelijkse kwaaltjes

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok

A lire également