logo boiron
osmobiome immuno

11.2021

Osmobiome Immuno

Delen op

Een gamma voor je immuunsysteem

Welke rol speelt het darmmicrobioom in het immuunsysteem?

Het darmmicrobioom, ook wel darmflora genoemd, bevindt zich voornamelijk in de dunne darm en de dikke darm.

Het bestaat uit microbiotische stammen, d.w.z. groepen van levende micro-organismen zoals bacteriën (bifidobacteriën, lactobacillen, lactokokken…), maar ook niet-pathogene gisten. Wanneer deze micro-organismen in evenwicht zijn, dragen ze bij tot de goede werking van het organisme.

Het darmmicrobioom speelt ook een belangrijke rol in onze immuniteit, want het zorgt onder meer voor een bescherming tegen ziekteverwekkers en draagt bij tot de ontwikkeling en de goede werking van het immuunsysteem.

Versterk je immuunsysteem met ons nieuwe gamma voedingssupplementen geschikt voor het hele gezin (junior, adult, senior). Elk product van het gamma combineert streng geselecteerde en gedocumenteerde bacteriële stammen met vitamine D, dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem.

Ontdek het gamma Osmobiome Immuno
Osmobiome Immuno Adult

Osmobiome immuno adult

Osmobiome Immuno Adult bevat 30 orodispergeerbare sticks met abrikozensmaak. Deze zijn gemakkelijk om te gebruiken en mee te nemen.

Osmobiome Immuno Junior

Osmobiome immuno junior

30 orodispergeerbare sticks met frambozensmaak, voor een gemakkelijke inname bij kinderen vanaf 3 jaar!

Osmobiome Immuno Senior

Osmobiome immuno senior

Osmobiome Immuno bevat 12 zakjes met neutrale smaak op te lossen in water.

Deze formule bavat stammen van Bifidobacteriën, waarvan de bijdrage werd bestudeerd, rekening houdend met de verstoring van het evenwicht en de daling van de diversiteit van de microbiota in de loop der jaren.