logo boiron
 • Osmobiome Immuno Adult

Osmobiome Immuno Adult

Immuunsysteem

lactose vrijGluten vrijsoja vrij

26,95 €30 sticks van 1,6g

Een apotheek vinden

Wat als een simpel gebaar je immuunsysteem wakker schudt?

Osmobiome Immuno Adult combineert streng geselecteerde en gedocumenteerde bacteriële stammen met vitamine D, dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem. De stammen zijn afzonderlijk micro-ingekapseld volgens een gepatenteerd technologisch procédé dat ze beschermt tegen maagzuur en ze een grotere weerstand geeft dan niet-micro-ingekapselde stammen. Zo bereiken ze levend de darm in grotere aantallen.
Osmobiome Immuno Adult is een formule zonder allergenen.*

Osmobiome Immuno Adult is een voedingssupplement, verkrijgbaar in uw buurtapotheek of online apotheek. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker.

Lees meer informatie over Osmobiome Immuno Adult hieronder.

* Osmobiome Immuno Adult is in het bijzonder gepatenteerd zonder allergenen volgens het patent Probiotical SpA, dit wilt zeggen vrij van alle allergenen opgesomd door het reglement EU 1169/2011 en hun derivaten: granen die gluten bevatten, namelijk: tarwe (waaronder spelt en Khorasantarwe), rogge, gerst, haver en hun hybride soorten, schaaldieren, eieren, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 ml/l uitgedrukt als SO2 totaal, lupine, weekdieren.

Voordelen:

micro-inkapseling
Unieke technologie van micro-inkapseling

complementaire werking van 3 stammen
Associatie van 3 bacteriële stammen

allergen free
Allergeenvrij

Voor de hele familie vanaf 3 jaar
Voor de hele familie vanaf 3 jaar

Osmobiome gamma

Het darmmicrobioom

Het darmmicrobioom bestaat uit meer dan 100.000 miljard micro-organismen zoals bacteriën, parasieten, niet-pathogene schimmels. Vandaag wordt de rol ervan in het spijsverteringsstelsel en het immuunsysteem erkend. De darm, die 70% van de immuuncellen van het lichaam bevat, is een natuurlijke barrière en een essentieel orgaan van het immuunsysteem. Een evenwichtig en gediversifieerd darmmicrobioom is dus belangrijk voor een goede gezondheid.

Het gamma Osmobiome

Het gamma Osmobiome is aangepast aan iedereen omdat het in verschillende vormen en formules bestaat:

 • Osmobiome Immuno Junior: vanaf 3 jaar, 30 orodispergeerbare sticks met
  frambozensmaak.
 • Osmobiome Immuno Adult: 30 orodispergeerbare sticks met abrikozensmaak.
 • Osmobiome Immuno Senior: 30 zakjes op te lossen in water.
 • Osmobiome Flora Junior: vanaf 3 jaar, 12 orodispergeerbare sticks met
  frambozensmaak
 • Osmobiome Flora Adult: 12 zakjes op te lossen in water.

Een gepatenteerde micro-inkapselingstechnologie voor het behoud van bacteriële stammen.

 • Wat is micro-inkapseling?

Boiron Osmobiome micro-inkapseling schema
Osmobiome adult

Hoe gebruik je Osmobiome Immuno Adult?

Volwassenen: 1 stick per dag. De inhoud van de stick rechtstreeks in de mond laten smelten of eventueel in een glas koud water of water op kamertemperatuur oplossen. Bij voorkeur buiten de maaltijden, gedurende 30 dagen. Abrikozensmaak. Te herhalen indien nodig.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Osmobiome Immuno Adult kan een gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding niet vervangen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op een droge plaats bewaren, beschermd tegen licht en bij een temperatuur van maximaal 25°C. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven wordt geadviseerd om advies in te winnen bij een gezondheidsdeskundige voordat ze suppletie gebruiken. Mensen met een ernstige immuundeficiëntie of een chronische ziekte wordt geadviseerd om voor gebruik advies in te winnen bij een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.