logo boiron

09.2023

Samenwerking tussen Boiron en Bee Nature

Delen op

De Laboratoires Boiron zijn verheugd een unieke samenwerking aan te kondigen met het Belgische laboratorium Bee Nature. Dit partnership combineert de expertise van Bee Nature op het gebied van natuurlijke dermocosmetica met de wereldberoemde reputatie van Boiron op het gebied van verzorgen zonder riscio. Deze samenwerking is in lijn met de gedeelde overtuigingen van de twee laboratoria en hun aanpak om iedereen te kunnen voorzien van natuurlijke, betrouwbare oplossingen die de gezondheid en het milieu respecteren.

De expertise van Bee Nature: een revolutie in de natuurlijke dermocosmetica

Hun innoverend concept van natuurlijke huidverzorging  is een referentie geworden in de apotheek. De sleutel van het succes?  Het gebruik van biologische en fairtrade honing, een natuurlijke schat met heilzame eigenschappen voor de huid. Door deze bio honing te combineren met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, heeft Bee Nature een reeks producten gecreëerd voor jong en oud die heel zacht voor de huid zijn.

De filosofie van Bee Nature is gebaseerd op een integrale benadering,  van onderzoek en ontwikkeling tot productie, alles is 100% “Made in Belgium”.  De missie is om een aangepaste verzorging voor iedereen aan te bieden, met de garantie van natuurlijke samenstellingen goed voor onze gezondheid en het milieu, terwijl het risico op allergieën geminimaliseerd wordt.

De drie assortimenten van Bee Nature: een oplossing voor elke leeftijd

Bee Nature heeft drie verschillende assortimenten. Elk gamma biedt een antwoord op specifieke behoeften en een verzorging voor elke leeftijd.

·         Babyzz: natuurlijke verzorging van de tere babyhuid, vanaf de geboorte.

·         Kidzz: essentiële verzorging voor de nog kwetsbare huid van kinderen.

·         Familyzz: biologische dermocosmetische verzorging op basis van honing voor het hele gezin, ook voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Naar een meer gezonde, natuurlijke toekomst

De samenwerking tussen Bee Nature en Boiron past perfect in onze visie dat elke persoon uniek is en toegang moet hebben tot zorg op maat die zo ecologisch en natuurlijk mogelijk is en die bovendien ons lichaam respecteert.

Dit versterkt ons bedrijfsproject, namelijk dat elke patiënt ter wereld baat mag hebben bij homeopathie, de kern van ons beroep, en andere gezondheidsoplossingen die net zo effectief, nuttig en veilig zijn.

Omdat je gezondheid en je huid het grootste respect verdienen.