candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Reisziekte: wat is waar en niet waar?

 

Alleen kinderen hebben last van reisziekte: NIET WAAR.

Vrouwen worden niet gespaard van vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Zij zijn twee keer gevoeliger aan deze symptomen dan mannen. De ernst van de symptomen is variabel naargelang de gevoeligheid van de persoon, én aan de intensiteit van de bewegingen tijdens de reis.

 

Reisziekte komt vooral voor bij bootreizen: NIET WAAR.

Alle manieren van reizen (auto, trein, vliegtuig, boot,...) kunnen reisziekte veroorzaken. De auto staat wel met stip op nummer 1! 

 

Reisziekte komt voort uit een slechte werking van het binnenoor: WAAR.

Reisziekte is het resultaat van een ongewone stimulans van het slakkenhuis. Dit bevindt zich in het binnenoor en is ons evenwichtscentrum.

Maar het binnenoor is niet de enige oorzaak. Ons evenwicht wordt ook bepaald door de informatie die, via de ogen en onze ruimtelijke positie, wordt opgenomen in onze hersenen.

 

Reisziekte is niet echt een ziekte, je kan er niks tegen doen: NIET WAAR.

In veel gevallen wordt niets ondernomen bij reisziekte, omdat veel mensen last ondervinden van bijwerkingen – zoals slaperigheid - van de klassieke middelen. Echter, symptomen van reisziekte kunnen even doeltreffend voorkomen én behandeld worden met homeopathische geneesmiddelen.

Homeopathische geneesmiddelen bieden een doeltreffende oplossing zonder bijwerkingen. Ze kunnen door de ganse familie gebruikt worden, én ze zijn bijzonder geschikt voor kinderen.

Dagelijkse kwaaltjes

Delen :

Facebook
Linkedin
test@tes.fr
ok

Lees ook