logo boiron
  • Osmobiome Immuno Junior

Osmobiome Immuno Junior

Immuunsysteem

lactose vrijGluten vrijsoja vrij

26,95 €30 sticks van 1,8g

Een apotheek vinden

Wat als een simpel gebaar je immuunsysteem wakker schudt?

Osmobiome Immuno Junior combineert streng geselecteerde en gedocumenteerde bacteriële stammen met vitamine D, dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem van kinderen. De stammen zijn afzonderlijk micro-ingekapseld volgens een gepatenteerd technologisch procédé dat ze beschermt tegen maagzuur en ze een grotere weerstand geeft dan niet-micro-ingekapselde stammen. Zo bereiken ze levend de darm in grotere aantallen. Osmobiome Immuno Junior is geformuleerd zonder allergenen*.

Osmobiome Immuno Junior is een voedingssupplement, verkrijgbaar in de apotheek. Het vervangt geen gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker.

Lees meer informatie over Osmobiome Immuno Junior hieronder.

* Osmobiome Immuno Junior is in het bijzonder gepatenteerd zonder allergenen volgens het patent Probiotical SpA, dit wilt zeggen vrij van alle allergenen opgesomd door het reglement EU 1169/2011 en hun derivaten: granen die gluten bevatten, namelijk: tarwe (waaronder spelt en Khorasantarwe), rogge, gerst, haver en hun hybride soorten, schaaldieren, eieren, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 ml/l uitgedrukt als SO2 totaal, lupine, weekdieren.

Voordelen:

Unieke technologie van micro-inkapseling
Unieke technologie van micro-inkapseling

Associatie van 3 bacteriële stammen
Associatie van 3 bacteriële stammen

Allergeenvrij
Allergeenvrij

Frambozensmaak
Frambozensmaak

Een gepatenteerde micro-inkapselingstechnologie voor het behoud van bacteriële stammen

Osmobiome Immuno Junior

Hoe gebruik je Osmobiome Immuno Junior?

Vanaf 3 jaar: 1 stick per dag. Los de inhoud van de stick direct in de mond op of eventueel in een glas koud water of op kamertemperatuur, bij voorkeur buiten de maaltijden, gedurende 30 dagen. Frambozen smaak. Te herhalen indien nodig.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Overmatige consumptie kan een laxerend effect hebben. Osmobiome Immuno Junior kan een gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding niet vervangen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op een droge plaats bewaren, beschermd tegen licht en bij een temperatuur van maximaal 25°C. Mensen met een ernstige immuundeficiëntie of een chronische ziekte wordt geadviseerd om voor gebruik advies in te winnen bij een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.