candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

osmobiome immuno junior

Osmobiome® Immuno Junior

Wat als een simpel gebaar je immuunsysteem wakker schudt?

Osmobiome® Immuno Junior combineert streng geselecteerde en gedocumenteerde bacteriële stammen met vitamine D, dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem van kinderen. De stammen zijn afzonderlijk micro-ingekapseld volgens een gepatenteerd technologisch procédé dat ze beschermt tegen maagzuur en ze een grotere weerstand geeft dan niet-micro-ingekapselde stammen. Zo bereiken ze levend de darm in grotere aantallen.
Osmobiome Immuno Junior is geformuleerd zonder allergenen*.

Osmobiome® Immuno Junior is een voedingssupplement, verkrijgbaar in de apotheek. Het vervangt geen gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker.

* Osmobiome® Immuno Junior is in het bijzonder gepatenteerd zonder allergenen volgens het patent Probiotical SpA, dit wilt zeggen vrij van alle allergenen opgesomd door het reglement EU 1169/2011 en hun derivaten: granen die gluten bevatten, namelijk: tarwe (waaronder spelt en Khorasantarwe), rogge, gerst, haver en hun hybride soorten, schaaldieren, eieren, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 ml/l uitgedrukt als SO2 totaal, lupine, weekdieren.

Posologie

Enfant à partir de 3 ans : 1 stick par jour. Dissoudre le contenu du stick directement dans la bouche ou éventuellement dans un verre d’eau froide ou à température ambiante, de préférence en dehors des repas, pendant 30 jours. Goût framboise. À renouveler si nécessaire.

24,90

30 sticks van 1,8g

pin

Verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek!

Koop Osmobiome® Immuno Junior

Het Osmobiome Immuno gamma:

Unieke technologie van micro-inkapseling

Associatie van 3 bacteriële stammen

Allergeenvrij

Voor de hele familie vanaf 3 jaar

Het darmmicrobioom

Het darmmicrobioom bestaat uit meer dan 100.000 miljard micro-organismen zoals bacteriën, parasieten, niet-pathogene schimmels. Vandaag wordt de rol ervan in het spijsverteringsstelsel en het immuunsysteem erkend. De darm, die 70% van de immuuncellen van het lichaam bevat, is een natuurlijke barrière en een essentieel orgaan van het immuunsysteem. Een evenwichtig en gediversifieerd darmmicrobioom is dus belangrijk voor een goede gezondheid.
 

Het gamma Osmobiome®

Het gamma Osmobiome® is aangepast aan iedereen omdat het in verschillende vormen en formules bestaat:

  • Osmobiome® Immuno Junior: vanaf 3 jaar, 30 orodispergeerbare sticks met frambozensmaak.
  • Osmobiome® Immuno Adult: 30 orodispergeerbare sticks met abrikozensmaak.
  • Osmobiome® Immuno Senior: 30 zakjes op te lossen in water.
  • Osmobiome® Flora Junior: vanaf 3 jaar, 12 orodispergeerbare sticks met frambozensmaak
  • Osmobiome® Flora Adult: 12 zakjes op te lossen in water.
osmobiome immuno junior
micro-inkapseling

Een gepatenteerde micro-inkapselingstechnologie voor het behoud van microbiotische stammen.

 
Een micro-encapsulatietechnologie werd ontwikkeld om te voorkomen dat de microbiotische stammen worden afgebroken als ze in contact komen met het maagzuur. Haar functie bestaat erin de stammen te bedekken met een dun lipidenlaagje zodat ze bestand zijn tegen het vocht en de sappen die in de maag aanwezig zijn. Hierdoor kunnen meer levensvatbare microbiotische stammen de darm bereiken.

soortgelijke producten

onze gezondheidtips