candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

De Plantenextracten Harpagofytum - Gewrichten

Harpagofytum - Gewrichten

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen.

  • Geconcentreerde actieve bestanddelen: de Plantenextracten van Boiron worden verkregen uit planten die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
  • Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
  • Een keuze die de gezondheid respecteert: De Plantenextracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.

Voedingssupplement op basis van planten. Verkrijgbaar in de apotheek. Vraag raad aan uw apotheker.
NUT 2663/11

Lees meer informatie hieronder over het Plantenextract Harpagofytum.

14,90 €

Publieksprijs voor een flesje van 60ml

Extraits de plantes - Harpagophyton

Een beetje plantkunde: Harpagofytum

Harpagofytum is een kruidachtige plant van de familie der Pedaliaceae. Hij is resistent en groeit in zeer waterarme milieus. Hij komt voor in halfwoestijngebieden in zuidelijk Afrika.

Het Boiron plantenextract

Harpagofytum Boiron Extract van ondergrondse plantendelen wordt gemaakt van planten die in Zuid-Afrika en Namibië, tussen mei en oktober, worden geoogst. De secundaire wortelknol van Harpagofytum  ondersteunen de flexibiliteit en mobiliteit van gewrichten en pezen. Het zijn de wortels, die in onze plantenextracten zitten, die de actieve bestanddelen concentreren. Ze bevatten harpagosiden.

Hoe gebruik je ons Plantenextract Harpagofytum Gewrichten?

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 5 ml 1 tot 3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 1400mg Harpagophytum extract.

Samenstelling: Hydroalcoholisch extract van de secunaire wortelknol van Harpagofytum (alcohol, water, Harpagophytum procumbens (Burch.) DC.). Alcohol 45%.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties: Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken bij maag- of darmzweren of galstenen. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Ontdek ons gamma plantenextracten van Boiron, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

natural

Zuivere en 100% natuurlijke ingrediënten

Eco-Friendly

80% gerecycleerd kartonnen doosje, recycleerbaar glazen flesje

Quality

80 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten

Local

77% van onze planten zijn van Europese oorsprong

pin

Verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek!

Koop het Plantenextract Harpagofytum®

soortgelijke producten

ONZE GEZONDHEIDSTIPS