candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

osmobiome immuno senior

Osmobiome Immuno® Senior

Wat als een simpel gebaar je immuunsysteem wakker schudt?

Osmobiome® Immuno Senior combineert streng geselecteerde en gedocumenteerde bacteriële stammen met vitamine D dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem. De bijdrage van 3 stammen Bifidobacteriën is bestudeerd, rekening houdend met de verstoring van het evenwicht en de fysiologische uitputting van de diversiteit van de microbiota in de loop der jaren.
 

De stammen zijn afzonderlijk micro-ingekapseld volgens een gepatenteerd technologisch procédé dat ze beschermt tegen maagzuur en ze een grotere weerstand geeft dan niet-micro-ingekapselde stammen. Zo bereiken ze levend de darm in grotere aantallen.
Osmobiome Immuno Senior is geformuleerd zonder allergenen*.

* Osmobiome® Immuno Senior is in het bijzonder gepatenteerd zonder allergenen volgens het patent Probiotical SpA, dit wilt zeggen vrij van alle allergenen opgesomd door het reglement EU 1169/2011 en hun derivaten: granen die gluten bevatten, namelijk: tarwe (waaronder spelt en Khorasantarwe), rogge, gerst, haver en hun hybride soorten, schaaldieren, eieren, vis, aardnoten, soja, melk (inclusief lactose), noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 ml/l uitgedrukt als SO2 totaal, lupine, weekdieren.

Osmobiome® Immuno Senior is een voedingssupplement, verkrijgbaar in de apotheek. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan uw apotheker.

Posologie

Volwassenen vanaf 60 jaar: 1 zakje per dag. De inhoud van het zakje oplossen in een glas koud water of water op kamertemperatuur. Bij voorkeur buiten de maaltijden, gedurende 30 dagen. Te herhalen indien nodig.

26,95

30 zakjes van 1,6g

pin

Verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek.

Koop Osmobiome® Immuno Senior

soortgelijke producten

onze gezondheidtips