candidats

Jobkandidaat

journalist

Journalist

gezondheidsprofessional

Gezondheidsprofessional

Plantenextracten

Salie - Menopauze

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen.

  • Geconcentreerde actieve bestanddelen: de Plantenextracten van Boiron worden verkregen uit planten die in een hydroalcoholische oplossing zijn gemacereerd om hun actieve bestanddelen te extraheren en te behouden.
  • Oplossingen van natuurlijke oorsprong: Om de natuurlijkheid van de extracten te behouden, voegt Boiron geen smaakstoffen of smaakcorrectoren toe om een voedingssupplement te verkrijgen dat van nature geconcentreerd is in actieve bestanddelen.
  • Een keuze die de gezondheid respecteert: De Plantenextracten van Boiron zijn bondgenoten tegen de verschillende ongemakken van het dagelijkse leven en helpen het evenwicht van de lichaamsfuncties te bewaren.

 

Voedingssupplement op basis van planten. Verkrijgbaar in de apotheek. Vraag raad aan uw apotheker.

NUT 2663/20

Lees meer informatie hieronder over het Plantenextract Salie

15,95 ÔéČ

Publieksprijs voor een flesje van 60ml

sauge

Een beetje plantkunde: Salie

Salie, Salvia officinalis, behoort tot de Lamiaceae-familie. De eerste vermelding van salie komt voor in de Ebers papyrus (1500 v. Chr.). Salvia komt van salvare, wat in het Latijn redden of genezen betekent. Er zijn ongeveer 500 soorten Salvia.

Het Boiron plantenextract

Boiron Salie-extract wordt bereid uit de bovengrondse bloeiende  delen die in het voorjaar in Frankrijk worden geplukt. Salie bevat flavonoïden. Saliebladeren dragen bij tot het vrouwelijk comfort tijdens de menopauze.

 

Hoe gebruikt u ons Plantenextract Salie - Menopauze ?

Oraal gebruik. Voor volwassenen. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en maatbeker met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 690mg Salie-extract.

Samenstelling: Hydroalcoholisch extract van de bovengrondse bloeiende delen van salie (alcohol, water, Salvia officinalis L.). Alcohol 55%.

Voorzorgsmaatregelen en contra-indicaties:

Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijlworden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Ontdek ons gamma plantenextracten van Boiron, echte natuurlijke bronnen van weldaden:

natural

Zuivere en 100% natuurlijke ingredi├źnten

Eco-Friendly

80% gerecycleerd kartonnen doosje, recycleerbaar glazen flesje

Quality

80 jaar expertise, zorgvuldige selectie van planten

Local

77% van onze planten zijn van Europese oorsprong

pin

Verkrijgbaar in je buurtapotheek of online apotheek!

Koop het Plantenextract Salie® - Menopauze

soortgelijke producten

ONZE GEZONDHEIDSTIPS